Back For More Drive In Shows heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van huwelijksfeesten. Om een onvergetelijk feest te garanderen komen wij vooraf bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen wij bij jullie thuis afspreken maar natuurlijk ook op de feestlocatie. Een groot voordeel daarvan is dat wij de zaal alvast gezien hebben en de disco show vooraf kunnen aanpassen aan de zaal.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de muziekkeuze en jullie individuele wensen doorgesproken. Ook is het mogelijk om ons tijdens het kennismakingsgesprek, of eventueel later via de email, een lijstje te geven met jullie favoriete nummers die jullie graag willen horen op de bruiloft. Onze ervaring en jullie persoonlijke wensen maken het feest tot een overweldigend succes!

Natuurlijk denken wij graag met jullie mee. Door onze ruime ervaring op het gebied van bruiloften kunnen wij misschien nog wel leuke ideeën en tips aandragen voor jullie bruiloft. Telefonisch of tijdens het kennismakingsgesprek praten wij hier graag met jullie over.

Back For More staat garant voor een geslaagde avond waarbij kwaliteit en een uiterst professionele uitstraling de kernbegrippen zijn waar wij voor staan!

Bruiloftsfeest