Wij geven u 8 redenen om voor Back For More te kiezen:

  1. Meer dan 20 jaar ervaring Back For More bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en met gemiddeld 35 feesten per jaar hebben wij veel ervaring. We zijn geen nieuwkomers. We zijn enthousiast en hebben de kennis en ervaring in huis om er een spetterend feest van te maken!
  2. Een discoshow is goedkoper dan een band Onze drive in shows zijn er voor bijna elk budget, een goede band kost handen vol geld
  3. Een Drive-in- Show is er voor jou en jouw gasten. Klant is koning, jullie wensen en de wensen van jullie gasten bepalen de Muziekkeuze, onze DJ draait niet wat hij zelf leuk vind maar speelt volledig in op jullie wensen en de wensen van het publiek.
  4. Geen pauzes, Constant muziek. Geen half uur op, half uur af, maar de hele avond een volle vloer!
  5. (Bijna) Alles is mogelijk Zowel onze dj’s als onze drive-in-show zijn erg veelzijdig. Omdat we regelmatig ervaringen uitwisselen zijn onze dj’s bijzonder veelzijdig. Verder hebben we diverse unieke opties die bij onze shows bij te boeken zijn en door niemand anders worden geleverd.
  6. Al onze apparatuur is van topkwaliteit! We werken enkel met topmerken voor onze drive-in-shows. De licht- en geluidsinstallaties waar wij mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor uitval nagenoeg uitgesloten is. Hierdoor werkt alles probleemloos, klinkt het top en ziet het er schitterend uit!
  7. Zeven dagen per week bereikbaar. Voor al uw (aan)vragen zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur. Ook kunt u (op afspraak) altijd terecht. De meeste boekingsbureaus zijn enkel door de week overdag bereikbaar. Wij zijn maar liefst 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar en bieden u daarmee de beste service.
  8. Alle afspraken worden helder bevestigd. Boekt u bij ons dan hebben we (bijna) altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierna worden alle afspraken schriftelijk bevestigd, u heeft daarmee de zekerheid dat alles goed geregeld is.

DJ René (1)